"APPS" REWARD

Insider Reward

Γυμνάσου με 8
Personal. Συνδύασε
Power Plate, Miha Bodytec, TRX.

200€ 99€

Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Προσοχή! Υπάρχει ήδη λογαριασμός με αυτό το email. ΣΥΝΔΕΣΗ.
Προσοχή! Υπάρχει ήδη λογαριασμός με αυτό το κινητό τηλέφωνο. ΣΥΝΔΕΣΗ.

ΓΙΝΕ INSIDER ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ

ΓΙΝΕ INSIDER ή κάνε ΣΥΝΔΕΣΗ και κλίκαρε "ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ" για να το αποθηκεύσεις στο λογαριασμό σου. Στη συνέχεια, για να το εξαργυρώσεις θα χρειαστείς μόνο τον αριθμό του κινητού σου. ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ. Εξαργύρωσέ το μέχρι την ημερομηνία λήξης του.

Διαθέσιμο για

μέρες ώρες λεπτά δεύτερα

Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Μόλις εξαντληθεί το τιράζ, το έχασες!

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ REWARD PALLADIO GYM - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ REWARD

8 Personal
Γυμνάσου με 8 Personal. Συνδύασε Power Plate, Miha Bodytec, TRX.

Σχετικά με το Reward Ισχύει επιπλέον χρέωση 20€ για μη μέλη. Πέτυχε τα αποτελέσματα που θέλεις με Personal. Θα διαμορφώσουμε το πρόγραμμά σου συνδυάζοντας από τα παρακάτω: Σχετικά με το Power Plate Το Power Plate προσφέρει την πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση για να είσαι σε φόρμα, να χάσεις βάρος και να αυξήσεις την δύναμη και ευλυγισία σου. Με την τρισδιάστατη κυκλική δόνηση, ενεργοποιούνται όχι μόνο οι μεγάλες μυϊκές ομάδες αλλά και οι μυϊκές ομάδες εν τω βάθει και αυτό αποτελεί το μεγάλο μυστικό επιτυχίας του. Από την πρώτη φορά θα δεις θεαματικά αποτελέσματα, καταπονώντας ελάχιστα το σώμα σου. Με το Power Plate κερδίζεις χρόνο, επιτυγχάνοντας άμεση σύσφιξη, τόνωση του μυϊκού συστήματος, και ευεξία. Ακόμη και lifting στο πρόσωπο επιτυγχάνεται γιατί με τη συνεχή εναλλαγή των δονήσεων αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου που ανεβαίνει στην επιφάνεια του δέρματος. Το Power Plate είναι ο ιδανικός τρόπος εκγύμνασης για εσένα που δεν μπορείς να διαθέσει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο όμως θέλεις να έχεις προσεγμένη εμφάνιση και σιλουέτα. Κάθε συνεδρία διαρκεί μόλις 20 λεπτά μαζί με το μασάζ στο τέλος και ισοδυναμεί με 1,5 ώρα έντονης γυμναστικής στα βάρη. Κάθε συνεδρία γίνεται κατόπιν ραντεβού με τους Personal Trainers του γυμναστηρίου μας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι συνεδρίες δεν μπορεί να εκτελούνται συνεχόμενες ημέρες αλλά μέρα πάρα μέρα. Σχετικά με το Miha-Bodytec Το Miha-Bodytec αποτελεί καινοτομία στο χώρο της άσκησης. Βασίζεται στην αρχή της ηλεκτροδιέγερσης των μυών και χρησιμοποιείται παγκοσμίως από επαγγελματίες αθλητές, φυσιοθεραπευτές, κέντρα αποκατάστασης κ.α. Η χρήση του είναι απλή καθώς το μόνο που κάνουμε είναι να φορέσουμε το ειδικό γιλέκο. Το γιλέκο είναι συνδεδεμένο με ηλεκτρόδια και όταν αυτό έρχεται σε επαφή με το σώμα δίνει σε όλες τις μυϊκές ομάδες ταυτόχρονη διέγερση του μυϊκού ιστού. Η χρήση τους μπορεί να δίνει και μεμονωμένα σε περιοχές που εντοπίζεται το πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, το μόνο που νιώθει ο ασκούμενος είναι ένα ελαφρύ ερέθισμα των μυών του, το οποίο είναι πολύ σημαντικό αν συνδυαστεί σωστά με την κατάλληλα άσκηση. Δεν έχεις παρά να κάνεις δικό σου αυτό το reward και να το δοκιμάσεις! Κάθε συνεδρία γίνεται κατόπιν ραντεβού με το εξειδικευμένο προσωπικό του γυμναστηρίου μας. Σχετικά με το TRX Άλλαξε τον κλασικό τρόπο προπόνησης σου και δοκίμασε να γυμναστείς με δυναμικές ασκήσεις με TRX! Με το TRX θα γραμμώσεις όλο το κορμί σου, θα δεις το λίπος να εξαφανίζεται και θα βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα έχεις απρόσμενους τραυματισμούς. Το ειδικό ασκησιολόγιο του προσαρμόζεται στις δικές σου δυνατότητες αφού μπορείς να ρυθμίσεις το βαθμό δυσκολίας των ασκήσεων καθώς αυτές γίνονται με το βάρος του σώματος. Ειδικά εκπαιδευμένοι trainers θα σε καθοδηγήσουν σε αυτήν την προσπάθεια δίνοντας σου τις οδηγίες που χρειάζεσαι για να φτάσεις στο στόχο σου.

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

 • Υπόκειται στους Γενικούς Όρους Rewards, Όρους Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου.
 • Το reward υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει μόνο στην Ελλάδα και μόνο στην επιχείρηση.
 • Η επιχείρηση είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την ποιότητα των προϊόντων/υπηρεσιών της και για την εξαργύρωση των reward.
 • Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για τη λήξη, απώλεια, κλοπή ή χρήση των rewards από τρίτους.
 • Το reward μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μόλις αποκτηθεί.
 • Μπορεί να αποκτηθεί ξανά αφού εξαργυρωθεί. Max 1 ανά ημέρα.
 • Ισχύει επιπλέον χρέωση 20€ για μη μέλη.

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ REWARD

 • Κλίκαρε “ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ” και αποθήκευσέ το στον INSIDER λογαριασμό σου. Για να το εξαργυρώσεις, θα χρειαστείς μόνο τον αριθμό του κινητού σου. ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ. Εξαργυρώνεται ΜΟΝΟ μέχρι την ημερομηνία λήξης του.
 • Μόνο INSIDERS με ενεργό λογαριασμό μπορούν να αποκτήσουν και να εξαργυρώσουν Rewards. Για την εξαργύρωση χρειάζεται ο αριθμός του κινητού τους, ο οποίος πρέπει να συμφωνεί με τον αριθμό κινητού στον λογαριασμό τους. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστούν και άλλα στοιχεία για την ταυτοποίηση του μέλους με τον λογαριασμό, ή/και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
 • Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε rewards να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ.
 • Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση reward υπό την προϋπόθεση της επιστροφής τυχόν καταβεβλημένων χρημάτων.
 • Ημερομηνία Λήξης: 7 ημέρες από την ημέρα που αποκτήθηκε.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ

 • PALLADIO GYM
  ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
 • Ερμού 81
 • Κόρινθος, 20131
 • (27410) 85-577